"..χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος..."
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Friday, October 1, 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Φίλες και φίλοι
Το oroposavrio αποκαλύπτει σήμερα μια καλοστημένη και καλοκουρδισμένη μηχανή εξαπάτησης του λαού της περιοχής μας.
Εδώ δημοσιεύουμε ένα δελτίο τύπου της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB ,προς την Εφημερίδα Μεσογειακή Παρέμβαση,με το οποίο αποκαλύπτει πως ποτέ δεν έχει πραγματοποιήσει γκάλοπ στην περιοχή του Ωρωπού για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και ως εκ τούτου ,καλεί την εν λόγω Εφημερίδα να προβεί σε άμεση διάψευση και να δημοσιεύσει το δελτίο τύπου,πρωτοσέλιδο στην επόμενη έκδοσή της.
Να υπενθυμίσουμε πως σε αυτό το γκάλοπ εμφανίζονταν να προηγείται ο Βασίλης Οικονόμου,να έπεται ο Ανδρέας Τσάκωνας και στην συνέχεια κατά σειρά,ο Γιάννης Οικονομάκος,ο Κώστας Λίτσας και τέλος ο Γιώργος Γιασημάκης.
Με την σημερινή μας αποκάλυψη φαίνεται πια καθαρά πως έχει στηθεί επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης .
Ότι δεδομένο έχει κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας τίθεται υπό αμφισβήτηση και θεωρείται μη έγκυρο(ακόμα και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο).
Το ερώτημα που γεννιέται είναι ποιοι έχουν στήσει αυτή την μηχανή και τι σκοπούς εξυπηρετούν.
Το oroposavrio δεσμεύεται απέναντι σας να το ψάξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει και να φέρει στην επιφάνεια αυτούς που προσπαθούν να μας ξεγελάσουν.
Το οφείλουμε σε όλους εσάς που καθημερινά αναζητάτε εδώ την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνον αυτή.
Υ.Γ Το oroposavrio kαι εγώ προσωπικά ,οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κοινοτάρχη Συκαμίνου και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Θωμά Ρούσση,που επέλεξε εμάς σαν πρώτους που θα δημοσιεύσουν αυτό το έγγραφο βόμβα,παρ ότι καθημερινά ακούει τα εξ αμάξης από τις στήλες μας.
Με αυτή του την κίνηση αποδεικνύει πως ξέρει να εκτιμά και ξέρει να σέβεται το σωστό,ακόμα και αν αυτό βρίσκεται απέναντι.
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
                                                            ΠΗΓΗ : http://oroposavrio.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment