"..χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος..."
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Monday, September 6, 2010


Με έναν ανεξάρτητο και διακομματικό συνδυασμό,
Φτιάχνουμε μια πόλη-πρότυπο!

Φίλες και φίλοι συνδημότες

Η θερμή σας ανταπόκριση στην υποψηφιότητα μου για τον νέο "Καλλικρατικό" Δήμο Ωρωπού και η συσπείρωση σας γύρω από τον συνδυασμό "Όραμα Δημιουργίας" μας δίνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την αναμενόμενη αλλαγή που σκοπό έχει να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να απογειώσει τις δυνατότητες του τόπου και της γενιάς μας.

Διεξάγουμε έναν δίκαιο αγώνα, από επιλογή ανεξάρτητοι αλλά συνεπείς στις αρχές μας, χωρίς δεσμεύσεις σε τρίτους ούτε τώρα ούτε μετά τις εκλογές.

 Το κοινωνικό συμβόλαιο που κάναμε με τους δημότες εμπεριέχει πλήρες το όραμα για μια ελεύθερη τοπική αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί με σεμνότητα και συνέπεια τον πολίτη. 

Στους πολίτες λογοδοτούμε και μόνο.

Έγνοια μας παραμένει αποκλειστικά η πρόοδος της περιοχής και των ανθρώπων της, την οποία προσδοκούμε 10 χρόνια τώρα. Η δυναμική που αποκτούμε χάρη στη στήριξη σας μέρα με τη μέρα, μας φέρνει πιο κοντά στην κοινή επιτυχία.

Ο Νοέμβρης δεν είναι πια μακριά. Σας προσκαλώ να πορευτούμε μαζί στο δρόμο του καθήκοντος για τον Ωρωπό που θέλουμε. Στις 7 Νοέμβρη διεκδικούμε μαζί το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής. Στηρίζουμε τον συνδιασμό "Ωρωπός, Όραμα Δημιουργίας".

Με εκτίμηση.
Γιάννης Οικονομάκος
Υπ. Δήμαρχος Ωρωπού.

No comments:

Post a Comment